Storitev BenRAZISKOVALEC

Je vaše poznavanje trga nepopisan list?

Je vaše poznavanje trga nepopisan list?

Trženjske in tržne raziskave so eno izmed orodij za izboljšanje prodaje in posledično poslovnega uspeha podjetja. V številnih podjetjih so temelj za sprejemanje strateških odločitev in kot take nepogrešljive v poslovnem procesu. Uporabljajo se tako pri reševanju konkretnega problema kot pri preverjanju novih idej na trgu.

Uspešna podjetja vedo, da je raziskava dober vir informacij in velikokrat dober vodnik pri odločanju.

Obstaja veliko vrst raziskav, ki jih podjetja izvajajo, bodisi redno bodisi občasno. Najpogostejši razlogi, da njihovo izvedbo naročijo zunanjemu izvajalcu, pa so:

  1. nimajo lastnega kadra,
  2. njihov kader nima časa,
  3. imajo kader, a brez izkušenj,
  4. kader nima pravega znanja.

Obstajajo seveda še drugi, bolj specifični, razlogi. Zato ne glede na to, ali smo omenili prav vaš razlog ali ne, obrnite se na nas in pomagali vam bomo.

Naša storitev BenRAZISKOVALEC je namenjena prav vašemu podjetju. Vam, ki redno ali občasno izvajate trženjske ali tržne raziskave. Vam, ki za izvedbo raziskave potrebujete strokovnjaka. Mi smo vaš pravi zunanji izvajalec. Mi poskrbimo, da bo vaša raziskava izvedena kakovostno od začetka do konca.

Kaj vam ponujamo?

  1. Smo strokovnjaki za kvantitativne raziskave.
  2. Za zbiranje podatkov uporabljamo različne raziskovalne metode (splet, telefon, pošta, mešana metoda, sekundarno zbiranje).
  3. Izvajamo raziskave med splošno (B2C) in poslovno (B2B) javnostjo.
  4. Raziskave izvajamo po vaši meri.
  5. Posebej smo specializirani za standardne raziskave zadovoljstva (strank, zaposlenih, s spletno stranjo, z dogodkom), organizacijske klime in kulture ter segmentacije strank.

Kakšno raziskavo lahko izvedemo za vas?

Prepričani smo, da ste že definirali cilje vaše raziskave, razmišljali o metodi izvedbe in vaši ciljni skupini. Zato le še potrkajte na naša vrata in delite z nami njene lastnosti, nato pa izvedbo v celoti prepustite nam.

Naročite storitev BenRAZISKOVALEC še danes in z načrtovanjem izvajanja raziskave bomo začeli že jutri.