Naše rešitve za analizo vaših podatkov

ali vaši podatki si zaslužijo strokovno analizo

Zakaj vam želimo pomagati pri analizi vaših podatkov?

Prepustite analizo vaših podatkov strokovnjakom!

Prepustite analizo vaših podatkov strokovnjakom!

Ker želimo, da vam analiza podatkov pomaga in koristi. Da torej služi svojemu namenu. Ker verjamemo v podatke in se zavedamo, da so pridobljene informacije zelo dragocene. Brez rednega merjenja sprememb v vašem okolju danes preprosto ne morete več preživeti. Ker vemo, da si ne smete privoščiti neuporabe zbranih podatkov. Še več. Dejstvo je, da si ne smete privoščiti napačne analize podatkov.

Vaše podatke bomo pripravili v ustrezni obliki za analizo.

Ni vam potrebno skrbeti, v kakšni obliki nam morate posredovati vaše podatke. Mi vam bomo pomagali ne glede na to, ali imate podatke še na papirju ali jih imate že v določenih elektronskih oblikah (npr. .csv, .txt, .sav ipd.). Seveda bomo mi poskrbeli, da bodo vaši podatki v takšni obliki, kot jih potrebujemo za izvedbo analize. Vi ste svoji ključni nalogi že opravili.

  • Imate podatke.
  • In imate vprašanja, na katera naj vam podatki odgovorijo.

To je to, kar potrebujemo od vas. Drugo prepustite nam.

Analizo podatkov bomo izvedli izključno po vašem naročilu.

Če imate v podjetju zaposlenega strokovnjaka za analizo, smo prepričani, da bo želel v tem procesu sodelovati. In če že nima časa za analizo podatkov, nam bo verjetno želel vsaj povedati, na kakšen način, ali s katerimi metodami, naj podatke obdelamo. V tem primeru bomo seveda upoštevali njegovo naročilo in izvedli analizo podatkov po vaših željah. Mi namreč ne želimo posegati v vaš način analize, ampak vam pri tem želimo pomagati.

Vaše podatke bomo analizirali glede na vaša vprašanja.

Vi nam boste zaupali, kaj iz podatkov želite izvedeti. Na kakšna vprašanja naj bi vam rezultati odgovorili. In potem boste analizo podatkov v celoti zaupali in prepustili nam. Zato ste nas namreč tudi poiskali. Da bomo mi:

  • temeljito preučili vaše zbrane podatke,
  • sprejeli odločitev o ustreznih statističnih metodah.
  • poskrbeli, da bodo vaši podatki ustrezno analizirani.

Mi smo namreč vaši zunanji analitiki.

Rezultati bodo lični in razumljivi

Rezultati bodo lični in razumljivi

Pripravili vam bomo poročilo z rezultati.

Kaj pričakujete od zunanjega analitika? Le analizo vaših podatkov, na osnovi katerih vam posreduje vse izpise rezultatov? Prepričani smo, da bi bili tako zelo razočarani z našim delom. Gora rezultatov vas namreč ne zanima. Vas zanima njihova zgodba, sporočilo, uporabna vsebina. Drži? Zato vam bomo rezultate predstavili na vam prijazen in razumljiv način. V obliki ne preveč obsežne predstavitve. Le-ta bo vsebovala grafe, iz katerih boste hitro in jasno razumeli rezultate. Hkrati bomo grafe dopolnili tudi s kratkimi razlagami in vam tako zagotovili, da v nobenem trenutku ne boste dvomili v pravilnost vašega razumevanja rezultatov.

Želite analizo vaših podatkov prepustiti zunanjemu strokovnjaku?

Vaši podatki si zaslužijo strokovno analizo. Zakaj? Saj ste le tako lahko popolnoma prepričani v kakovost pridobljenih rezultatov. In vaše poslovno odločanje enostavno ne sme temeljiti na napačnih rezultatih. Posledice za to lahko zelo drago plačate. Zato smo prepričani, da se boste odločili pravilno.

Naročite storitev BenANALITIK še danes in z analizo vaših podatkov bomo začeli že jutri.